با گسترش روز افزون استفاده از تلفن همراه به خصوص گوشی های هوشمند که با سیستم عامل اندروید کار می کنند، بازار برنامه های اندرویدی بسیار داغ شده و تمامی طراحان این نرم افزار ها به دنبال خلق ایده های نو در این زمینه هستند تا بتوانند با این راه از رقیبان پیشی بگیرند. این نرم افزار ها با کاربرد های متفاومت برای سلیقه های مختلف ایجاد و عرضه می گردند تا همه اقشار جامعه بتوانند از تمامی امکانات گوشی اندرویدی خود استفاده نمایند. برخی از نرم افزار های اندرویدی برای کمک به کار های روزانه مردم و با توجه نیاز آن ها طراحی می گردند مانند تقویم ها که جهت یادآوری کار های روزانه مورد استفاده قرار می گیرند یا نرم افزار های حسابداری که برای انجام امور حسابرسی شخصی به کار برده می شوند.بعضی از نرم افزار های اندرویدی نیز با هدف آموزش های کاربردی و یا بازی و سرگرمی طراحی می شوند که اغلب مخاطبان آن ها نوجوانان و جوانان هستند.
بسیاری از برنامه های اندرویدی هم کاربرد ارتباطی داشته و برای راحت تر نمودن برقراری ارتباط میان اشخاص مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. تعداد این نرم افزار ها زیاد بوده اما تنها کمی از آنها مورد توجه همه قرار گرفته و به یک شبکه اجتماعی تبدیل می شوند. به طور مثال برنامه های مانند: تلگرام، اینستاگرام واتس اپ و غیره.
اما با توجه به گرایش تعداد زیادی از تاجران، تولید کنندگان و صاحبان مشاغل به استفاده از خدمات تجارت الکترونیک، کاربرد های سیستم عامل اندروید آنان را به سمت بهره مندی از برنامه های اندرویدی جهت رونق بخشیدن بیشتر به کسب و کار خود سوق می دهد. برخی از آن ها به عنوان وسیله ای برای حفظ مشتریان قبلی و جذب مشتریان جدید بهره می برند و برخی دیگر برای اموری مانند ثبت سفارشات و درخواست ها توسط ویزیتور های خود از آن استفاده می کنند.