امروزه کار تولید محتوا، از انواع تبلیغات مجازی است که اگر به روش درستی انجام بگیرد و در اصطلاح، قوانین بازی در آن رعایت شوند، نه تنها منجر به فروش بیشتر و بهبود کسب و کار می شود، بلکه شرایط را برای رقابت سالم میان فروشندگان مهیا می کند.
در چند سال اخیر بازاریابی محتوایی رونق بیشتری پیدا کرده است چرا که معمولا افراد به نوشته ها و مکتوبات، بیشتر از تصاویر تبلیغاتی اعتماد می کنند. از طرفی محتواهایی که تنها به منظور فروش بیشتر نوشته می شوند و اعتماد خریداران را جلب نمی کنند، ممکن است بتوانند فروش را در مقطعی از زمان بالاتر ببرند، اما به خاطر عدم توانایی در جذب مشتری وفادار، این پیشرفت صعودی نخواهد بود و متوقف می شود. این مقاله در مورد مجموعه ای از روش هاست که سبب بهبود تولید محتوا می شوند.
1) دروغ نگویید!
این عبارت دو کلمه ای را از خاطر نبرید. قبل از نوشتن برای هر محصولی، نقاط ضعف و قدرت آن را بسنجید و از کیفیت آن مطمئن شوید. فرض کنیم شما در مورد کیفیت یک محصول اغراق کنید و مشتری نیز با تکیه بر محتوای تولید شده توسط شما، محصول را خریداری کند. چه اتفاقی خواهد افتاد؟ خریدار با محصولی با کیفیت متوسط یا پایین رو به رو می شود و این در نهایت به ضرر شما و فروشنده تمام می شود. چرا که مشتری دیگر هرگز به شما اطمینان نخواهد کرد.
2) به سوالات احتمالی پاسخ دهید.
قبل از نوشتن محتوا برای هر محصول کمی تامل کنید و خودتان را به جای مشتری بگذارید. اگر شما قرار بود خریدار این محصول باشید، در مورد آن چه سوالهایی داشتید؟ سوالها را یادداشت کنید، جواب دقیق آنها را از راه مطالعه یا جست و جو در اینترنت یاد بگیرید و سپس این جوابها را در محتوایتان قرار بدهید.
3) روان بنویسید.
استفاده از فعل های چند بخشی، جملات طولانی و اصطلاحات تخصصی مربوط به بازار یک محصول خاص، هیچ کمکی به فروش بیشتر محصولات نمی کنند. خواننده فضای مجازی می خواهد به سرعت در مورد محصول اطلاعات کسب کند و برای خریدن یا نخریدن آن تصمیم بگیرد. بنا بر این محتواها باید جذاب، روان و خوش خوان باشند. پیش از نوشتن محتواها مطمئن باشید بر اصول اولیه نگارش متن، احاطه دارید.
4) شرایط خریداران را در نظر بگیرید.
اینکه شما بدانید طیف خریداران و مشتریان محصولی که قرار است برای آن بنویسید، چه کسانی هستند، به شما کمک می کند تا بتوانید از طریق متن با آنها بهتر ارتباط برقرار کنید. بهتر است به صورت حدودی بدانید مشتریان محصول در چه گروه سنی قرار دارند، نیاز اصلیشان برای خرید محصول چیست و بودجه مورد نظرشان برای خرید چقدر است. اطلاعاتی از این دست، شما را در کنار مشتری و نه در مقابل او، قرار می دهد.
5) از لحن آمرانه استفاده نکنید.
لحن محتواهای بازاریابی هر چه دوستانه تر باشد، تعداد افراد بیشتری را به خود جذب می کند. اگر خریدار با خواندن محتوا، احساس کند که در معرض تهدید قرار گرفته است، ممکن است به جای تشویق شدن برای خرید محصول، تنها دکمه ضربدر را بزند و پنجره محتوای شما را ببندد! به مشتری امر و نهی نکنید، تنها پیشنهاد بدهید.